Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Powerbanks

Een bedrukte powerbank is een klein, draagbaar en functioneel relatiegeschenk. Met een powerbank kunt u een smartphone, tablet of ander toestel overal en op elk moment opladen. De powerbanks zijn in verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Zo bieden wij powerbanks van zowel aluminium als kunststof aan. Wij hebben een divers assortiment aan ronde, rechthoekige en platte powerbanks . Daarnaast kunt u ook kiezen hoeveel mAh uw powerbank moet hebben. Bij Powerbankwereld kunt u kiezen uit powerbanks van 2.000 tot 10.050 mAh. Voor een gemiddelde smartphone heeft u 2.000 mAh nodig om deze volledig op te laden. De powerbanks worden allemaal met een USB-kabel geleverd zodat u altijd een kabel bij de hand heeft om de powerbank op te laden.

Meer lezen >

Powerbanks bedrukken

U kunt de powerbanks volledig personaliseren naar uw wensen. Zo kunt u de powerbanks bedrukken met uw logo, tekst en een mooie foto. De powerbanks kunnen met verschillende technieken bedrukt worden. Zo  is het mogelijk de powerbanks tot full color te bedrukken, maar ook een gravure behoort tot de opties. Daarnaast is een lichtgravure ook mogelijk, waarbij uw logo oplicht op de powerbank wanneer u deze gebruikt. Een powerbank heeft ondanks zijn compactheid een relatief groot drukoppervlak, hierdoor staat uw logo extra in de spotlight!

Meer lezen >

Powerbanks met logo

Er zijn verschillende soorten powerbanks die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Zo zijn de budget powerbanks geschikt om te bedrukken en vervolgens te gebruiken als promotiemateriaal. Deze zijn mateloos populair om uit te delen op festivals, open dagen en beurzen. Daarnaast zijn de powerbanks uit het hogere prijssegment  uitermate geschikt voor laptops. De Powerbanks zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte powerbank er uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Met een bedrukte powerbank heeft u een perfect relatiegeschenk in huis!

Meer lezen >